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タイトル
  • Studies on Changes in Antioxidant Activity of Vegetables during Storage and Processing : Abstract of the Dissertation and the Summary of the Examination Results
その他のタイトル
  • 野菜の保存・加工過程における抗酸化成分の変動に関する研究 : 内容の要旨及び審査の結果の要旨
作成者
内容注記
  • Other type:Other
  • Other 博士(生活環境学),博課第389号,平成20年3月24日授与
出版者 奈良女子大学
日付
    Created2010-01-19 , Issued2008-08
言語
  • jpn
資源タイプ other
出版タイプ VoR
資源識別子 URI http://hdl.handle.net/10935/1339
収録誌情報
    • NCID AN10140874
      • 博士学位論文 内容の要旨及び審査の結果の要旨
      • 25 開始ページ160 終了ページ164
ファイル
コンテンツ更新日時 2021-04-13