一覧に戻る

タイトル
  • エゴノリの調理性に関する研究 (第3報) : エゴノリゲルの性状におよぼす酢酸添加の影響
  • en Studies on cooking quality of Egonori (Part 3) : Effect of addition of acetic acid on properties of Egonori gel
作成者
    • 三田, コト en Mita, Koto
    • 広田, 直子 en Hirota, Naoko
    • NRID 1000060218857
    • 伊藤, 徳 en Ito, Moto
内容注記
  • Other 40002771404
  • Other application/pdf
出版者 長野県短期大学
日付
    Issued1981-12
言語
  • jpn
資源タイプ departmental bulletin paper
出版タイプ VoR
資源識別子 URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/772
関連
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/697
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/753
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/838
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/860
収録誌情報
    • NCID AN0020593X
    • ISSN 0286-1178
      • 紀要 en The journal of Nagano-ken Junior College
      • 36 開始ページ27 終了ページ29
ファイル
コンテンツ更新日時 2023-12-23