タイトル |
-
エゴノリの調理性に関する研究 (第3報) : エゴノリゲルの性状におよぼす酢酸添加の影響
-
en
Studies on cooking quality of Egonori (Part 3) : Effect of addition of acetic acid on properties of Egonori gel
|
作成者 |
-
-
-
広田, 直子
en
Hirota, Naoko
-
NRID 1000060218857
-
|
内容注記 |
-
Other
40002771404
-
Other
application/pdf
|
出版者 |
長野県短期大学
|
日付 |
|
言語 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
出版タイプ |
VoR |
資源識別子 |
URI
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/772
|
関連 |
-
URI
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/697
-
URI
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/753
-
URI
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/838
-
URI
https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/860
|
収録誌情報 |
-
-
NCID
AN0020593X
-
ISSN
0286-1178
-
紀要
en
The journal of Nagano-ken Junior College
-
巻36
開始ページ27
終了ページ29
|
ファイル |
|
コンテンツ更新日時 |
2023-12-23 |