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タイトル
  • ja 海亀卵白の蛋白質に関する研究 : (第2報) 新タイプの蛋白質ST-オボアルブミンの化学的性質および組成について
  • en Studies on the Sea-turtle's Egg White Proteins : II. On the Chemical Properties and Constitutions of a New Protein ST-ovalbumin
作成者
    • ja 福永, 隆生 en FUKUNAGA, Takao
    • NRID 1000050041629
    • ja 古賀, 克也 en KOGA, Katsuya
    • NRID 1000070041605
アクセス権 open access
出版者 ja 鹿児島大学 en Kagoshima University
日付
    Issued1974-03-20
言語
  • jpn
資源タイプ departmental bulletin paper
出版タイプ VoR
資源識別子 HDL http://hdl.handle.net/10232/2353 , URI https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/1481
収録誌情報
    • PISSN 04530845
    • NCID AN00040603
      • ja 鹿兒島大學農學部學術報告 en Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
      • 24 開始ページ107 終了ページ132
ファイル
    • fulltext KJ00000067860.pdf
    • 2.1 MB (application/pdf)
      • Available2016-10-27
      • Issued1974-03-20
コンテンツ更新日時 2025-01-21