タイトル |
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ja
海亀卵白の蛋白質に関する研究 : (第2報) 新タイプの蛋白質ST-オボアルブミンの化学的性質および組成について
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en
Studies on the Sea-turtle's Egg White Proteins : II. On the Chemical Properties and Constitutions of a New Protein ST-ovalbumin
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作成者 |
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ja
福永, 隆生
en
FUKUNAGA, Takao
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NRID 1000050041629
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ja
古賀, 克也
en
KOGA, Katsuya
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NRID 1000070041605
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アクセス権 |
open access |
出版者 |
ja
鹿児島大学
en
Kagoshima University
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日付 |
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言語 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
出版タイプ |
VoR |
資源識別子 |
HDL
http://hdl.handle.net/10232/2353
,
URI
https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/1481
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収録誌情報 |
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PISSN
04530845
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NCID
AN00040603
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ja
鹿兒島大學農學部學術報告
en
Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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巻24
開始ページ107
終了ページ132
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ファイル |
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fulltext
KJ00000067860.pdf
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2.1 MB
(application/pdf)
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Available2016-10-27
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Issued1974-03-20
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コンテンツ更新日時 |
2025-01-21 |