一覧に戻る

タイトル
  • ja 系統豚および系統間雑種豚のロース, もも肉の遊離アミノ酸, カルノシン含量
  • en Free Amino Acids and Carnosine Contents in the Lean Meats (Longissimus dorsi and Biceps femoris) from the Strain and the Strain-Cross Pigs
作成者
    • ja 古賀, 克也 en KOGA, Katsuya
    • NRID 1000070041605
    • ja 福永, 隆生 en FUKUNAGA, Takao
    • NRID 1000050041629
    • ja 大木, 由起夫 en OHKI, Yukio
    • ja 川井田, 博 en KAWAIDA, Hiroshi
アクセス権 open access
出版者 ja 鹿児島大学 en Kagoshima University
日付
    Issued1985-03-15
言語
  • jpn
資源タイプ departmental bulletin paper
出版タイプ VoR
資源識別子 HDL http://hdl.handle.net/10232/1706 , URI https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/6487
収録誌情報
    • PISSN 04530845
    • NCID AN00040603
      • ja 鹿兒島大學農學部學術報告 en Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
      • 35 開始ページ65 終了ページ73
ファイル
    • fulltext KJ00000068185.pdf
    • 659.4 kB (application/pdf)
      • Available2016-10-28
      • Issued1985-03-15
コンテンツ更新日時 2025-01-21