一覧に戻る

タイトル
  • ja 家禽類と海亀の卵黄の一般成分およびアミノ酸について
  • en Studies on the General Component and Amino Acid of the Egg Yolks of Various Domestic Birds and Sea-turtle
作成者
    • ja 古賀, 克也 en KOGA, Katsuya
    • NRID 1000070041605
    • ja 福永, 隆生 en FUKUNAGA, Takao
    • NRID 1000050041629
    • ja 村尾, 実 en MURAO, Minoru
アクセス権 open access
出版者 ja 鹿児島大学 en Kagoshima University
日付
    Issued1973-03-24
言語
  • jpn
資源タイプ departmental bulletin paper
出版タイプ VoR
資源識別子 HDL http://hdl.handle.net/10232/2336 , URI https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/9605
収録誌情報
    • PISSN 04530845
    • NCID AN00040603
      • ja 鹿兒島大學農學部學術報告 en Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
      • 23 開始ページ241 終了ページ247
ファイル
    • fulltext KJ00000067839.pdf
    • 586.2 kB (application/pdf)
      • Available2016-10-28
      • Issued1973-03-24
コンテンツ更新日時 2025-01-21