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タイトル
  • ja 鶏頭部と鶏骨部の混合物の一般成分およびアミノ酸について
  • en Studies on the General Component and Amino Acid in the Mince of the Mixture of the Chicken Head and Bone
作成者
    • ja 古賀, 克也 en KOGA, Katsuya
    • NRID 1000070041605
    • ja 福永, 隆生 en FUKUNAGA, Takao
    • NRID 1000050041629
アクセス権 open access
出版者 ja 鹿児島大学 en Kagoshima University
日付
    Issued1970-03-25
言語
  • jpn
資源タイプ departmental bulletin paper
出版タイプ VoR
資源識別子 HDL http://hdl.handle.net/10232/2295 , URI https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/12324
収録誌情報
    • PISSN 04530845
    • NCID AN00040603
      • ja 鹿兒島大學農學部學術報告 en Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
      • 20 開始ページ57 終了ページ62
ファイル
    • fulltext KJ00000067639.pdf
    • 507.4 kB (application/pdf)
      • Available2016-10-31
      • Issued1970-03-25
コンテンツ更新日時 2025-01-21