一覧に戻る

タイトル
  • en Mass preparation of oligosaccharides by the hydrolysis of chondroitin sulfate polysaccharides with a subcritical water microreaction system
作成者

en Yamada, Shuhei

en Matsushima, Keiichiro

en Ura, Haruo

en Miyamoto, Nobuyuki

en Sugahara, Kazuyuki

アクセス権open access
アクセス権URIhttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2
主題
  • Other en Chondroitin sulfate
  • Other en Hydrolysis
  • Other en Microreaction system
  • Other en Oligosaccharides
  • Other en Subcritical water
  • NDC 460
出版者en Elsevier
日付 Issued 2013-04-19
言語eng
資源タイプjournal article
出版タイプAM
資源識別子 HDL http://hdl.handle.net/2115/52806
関連
  • isVersionOf DOI https://doi.org/10.1016/j.carres.2013.01.024
  • PMID 23454651
収録誌情報
    • PISSN 0008-6215
    • en Carbohydrate Research
    371, 16-21
ファイル
コンテンツ更新日時2019-03-15T05:20:37Z