タイトル |
-
ja
ブロイラー頭部の食品としての利用性について
-
en
Utilization of Broiler's Head as Food
|
作成者 |
-
-
ja
古賀, 克也
en
KOGA, Katsuya
-
NRID 1000070041605
-
-
ja
福永, 隆生
en
FUKUNAGA, Takao
-
NRID 1000050041629
-
-
ja
藤井, 信
en
FUJII, Makoto
-
NRID 1000070041655
|
アクセス権 |
open access |
出版者 |
ja
鹿児島大学
en
Kagoshima University
|
日付 |
|
言語 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
出版タイプ |
VoR |
資源識別子 |
HDL
http://hdl.handle.net/10232/2397
,
URI
https://ir.kagoshima-u.ac.jp/records/3599
|
収録誌情報 |
-
-
PISSN
04530845
-
NCID
AN00040603
-
ja
鹿兒島大學農學部學術報告
en
Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
-
巻26
開始ページ179
終了ページ187
|
ファイル |
-
-
fulltext
KJ00000067912.pdf
-
849.1 kB
(application/pdf)
-
-
Available2016-10-27
-
Issued1976-03-20
|
コンテンツ更新日時 |
2025-01-21 |