Back

Title
  • ja 市販の調理冷凍食品の品質 (1) 含窒素成分
Alternative
  • Quality of Prepared Frozen Foods in the Market (1) Nitrogen-Containing Constituents
  • シハン ノ チョウリ レイトウ ショクヒン ノ ヒンシツ 1 : ガン チッソ セイブン
Creator
    • 梶原, さつ子
    • 西村, 京子
    • 江籠, 美雪
Subject
  • NDC 596
  • Other プロセス工学・化学工学
Publisher 鹿児島大学
Date
    Created2016-10-31
Language
  • jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Version Type VoR
Identifier URI http://hdl.handle.net/10232/7119
Journal
    • NCID AN00408518
    • ISSN 0389-6692
      • 鹿児島大学教育学部研究紀要. 自然科学編 = Bulletin of the Faculty of Education, Kagoshima University. Natural science
      • Volume Number32 Page Start23 Page End31
File
Oaidate 2023-07-18