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Title
  • エゴノリの調理性に関する研究 (第4報) : エゴノリゲルのテクスチャーについて
  • en Studies on cooking quality of Egonori (Part4) : The texture of egonori-gel-
Creator
    • 三田, コト en Mita, Koto
    • 広田, 直子 en Hirota, Naoko
    • NRID 1000060218857
    • 伊藤, 徳 en Ito, Moto
Description
  • Other 40002771421
  • Other application/pdf
Publisher 長野県短期大学
Date
    Issued1983-12
Language
  • jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Version Type VoR
Identifier URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/753
Relation
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/697
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/772
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/838
  • URI https://u-nagano.repo.nii.ac.jp/records/860
Journal
    • NCID AN00179035
    • ISSN 0286-1178
      • 長野県短期大学紀要 en Journal of Nagano Prefectural College
      • Volume Number38 Page Start27 Page End29
File
Oaidate 2023-12-23